CURSURI SPECIALE

CURSURI DE VARĂ

ENGLEZA CONVERSAȚIONALĂ

1 lună, 36 ore

SUMMER LEADERSHIP ACADEMY 

2 luni, 72 ore

START 6 IUNIE

Luni / Miercuri / Vineri (2 ore 15 min)

9:00/16:00/18:30

1440 MDL / 1332 MDL / 1620 MDL

cursanții fideli beneficiază de o reducere de 10%

START 20 IUNIE

Luni / Miercuri / Vineri 

9:00 - 14:00

Vârsta: 14 - 18 ani. Preț 1800 MDL

prânzul și pauzele de cafea sunt incluse

PREGĂTIRE PENTRU TOEFL

2 luni, 72 ore

Luni / Miercuri / Vineri

16:00 – 18:15

3456 MDL

Luni / Miercuri / Vineri

18:30 – 20:45

4320 MDL

ORE PRIVATE

pregătire pentru

IELTS

pregătire pentru

SAT

LIMBA

ROMÂNĂ

LIMBA

RUSĂ

 

TOEFL

TOEFL este unul dintre cele mai cunoscute teste standardizate, elaborat de Serviciul American de testare în domeniul educaţiei ETS (Educational Testing Service).

Scopul principal al testului dat este determinarea nivelului de pregătire a celor, pentru care limba engleză nu este limba maternă. Acesta este cel mai recunoscut test în limba engleză din lume. Deţinerea certificatului TOEFL este condiţia principală în cazul admiterii la peste 2.400 de colegii şi universităţi ale lumii.La moment, peste 5.000 de colegii, universități şi agenții din 90 de ţări acceptă scorurile examenului.

Ministerul Educaţiei a adoptat noi reguli la examenele de BAC 2015. De la proba de examen la limba străină pot fi eliberaţi, la cerere, cu nota „10” din oficiu, candidaţii care au promovat, pe parcursul învăţământului preuniversitar, examene cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine şi deţin certificat care atestă un nivel de competenţă lingvistică egal sau superior nivelului B2 (C1 pentru candidaţii din clasele bilingve), corespunzător Cadrului European Comun de Referinţă pentru Limbi.

Pentru a obţine 10 din oficiu la examenul de BAC, trebuie să obţineţi la testul TOEFL:

  Elevii claselor simple – B2 (86-109 puncte).
  Elevii claselor bilingve – C1 (110-120 puncte).

Rezultatele de la testul TOEFL sunt valabile timp de 2 ani.

Pentru înregistrare accesați aici.

 

IELTS

IELTS (International English Language Testing System) este unul dintre cele mai populare teste de limba engleză din lume. Testul ste destinat testării abilității lingvistice a candidaților care au nevoie să studieze sau să lucreze în țări in care limba engleză este limba de comunicare. Testul acoperă cele patru abilități lingvistice: ascultat, citit, scris și vorbit.

Puteți alege una din cele două opțiuni: Academic (pentru studii superioare) sau General Training (pentru emigrare, muncă sau studii medii). Testul se susține pe hârtie și este administrat în 5 locații din România și 15 locații din Ucraina.

Testul IELTS constă în patru probe :

  Listening: 40 minute (aprox.)
  Academic Reading sau General Training Reading: 60 minute
  Academic Writing sau General Training Writing: 60 minute
  Speaking: 11 – 14 minute (aprox.)

Rezultatele testului IELTS sunt valabile timp de 2 ani.

Pentru înregistrare accesați aici.

SAT

Despre Testele SAT am putea spune ca sunt Bacalaureatul american. Toți absolvenții de liceu susțin acest test și nu se poate aplica la o universitate americana fara el. De aceea, nu se testează numai nivelul de cunoștințe lingvistice. Testele SAT au secțiuni speciale pentru matematică, literatură, istorie, geografie etc. În funcție de punctajul obținut, se poate alege universitatea și specializarea.

Testele SAT se administreaza în România de 6 ori pe an, în mai multe centre de test din București (Liceul Tudor Vianu, Centrul Fullbright), Arad (Liceul Vasile Goldis), Baia Mare (Școala nr. 5), Constanța (Liceul Mircea cel Bătrân) și Iasi (Fundația Euroed).

Testele SAT se referă la SAT I - Reasoning Test și SAT II - Subject Tests. SAT I cuprinde secțiunile de vocabular și matematică. SAT II cuprinde secțiunile specializate pe literatură, istorie, geografie etc. Sunt 20 de domenii în total la alegere pentru SAT II. SAT I durează aproximativ patru ore, în vreme ce SAT II (pe baza de întrebări grilă) durează o oră pentru fiecare domeniu ales.

Rezultatele de la testele SAT sunt valabile pe tot parcursul vieții.